monica kristin hansen

Denne artikkelen inneholder partnerlenker. Det betyr at jeg i noen tilfeller får en liten kommisjon dersom du kjøper noe via en lenke i artikkelen. Kommisjonen vil ikke påvirke din pris på varen.

Lær hva som gjør deg unik, og få tilgang til skattekisten med personlige redskaper som hjelper deg å leve ditt dharma – som den du er ment å være!

Finn ditt dosha - og oppdag deg selv på en ny måte

I følge Ayurveda, har alle mennesker sin unike personlighetstype – ditt unike dosha. Doshaet er blåkopien som beskriver alt det som gjør deg til den unike personen du er født til å være

Når du forstår doshaet ditt, blir det enklere å gjenkjenne ubalansene når de oppstår. Det blir også lettere å vite hva du skal gjøre for å justere dem, sånn at du kan gjenopprette balanse og leve det livet du er ment å leve. 

Doshaquiz

Svar på spørsmålene i quizen og bli kjent med ditt dominante dosha. 

Du får resultatet tilsendt på e-post, sammen med et gratis mini-hefte som forteller deg hva som er typiske trekk ved ditt dosha og hvilke ubalanser du bør være obs på. 

I tillegg får du 3 tips som hjelper deg å opprettholde din doshabalanse.

Tenk på dette når du tar quizen

Svar på hvert spørsmål så objektivt som du kan. Velg svaralternativet som best beskriver hvordan det har vært under mesteparten av livet ditt, og ikke nødvendigvis sånn det er akkurat nå.

Hvis ingen av alternativene passer helt nøyaktig, så velger du det som stemmer best. Passer flere enn ett svaralternativ, velger du det som er mest likt. 

Hvis du i løpet av livet har pådratt deg en sykdom, så prøver du å svare ut fra hvordan du husker det var før du ble syk.

Scroll to Top
Rull til toppen