SHAKTIFUGL | monica kristin hansen

Om Monica

Skaperen av Shaktifugl heter Monica Kristin Hansen. 

Monica er sertifisert yogalærer, ayurvedacoach og veileder i eteriske oljer. 

Til hverdags har Monica en hektisk jobb i en statlig institusjon.  Shaktifugl er Monicas idealistiske sideprosjekt, men også hennes virkelige lidenskap i livet. 

Monica oppsøkte yoga og ayurveda fordi hun strevde med å finne balanse i en hverdag med mye stress og press. Hun har selv erfart å gå i dørken, og har kjent på sterke kroppslige og kognitive effekter av stress. 

Det var først da hun fikk sin egen yogamentor at ting falt på plass. Det å finne fram til sin egen personlige, daglige yogapraksis var det som gjorde at hun fant sin vei til balanse. 

Monica har et sterkt ønske om å dele sin kunnskap og erfaringer med andre som sliter med det samme, og å hjelpe andre å finne sin egen personlige vei til balanse. 

Gjennom prosjektet Shaktifugl tilbyr Monica ressurser, kurs og mentorship som kan hjelpe andre å skreddersy sin egen personlige, nærende praksis. 

Monica bruker elementer fra yoga, ayurveda og aromaterapi som byggesteiner for å skreddersy den daglige praksisen som består av yoga sadhana, – daglig yogapraksis, og ayurvedisk dinacharya,- ayurvediske velværerutiner. 

Monicas lærerstil er inkluderende, ektefølt og personlig. Alt handler om at du skal finne den praksisen som virker nærende for deg, akkurat som du er og akkurat der du er, i ditt liv. 

Del:
Scroll to Top
Rull til toppen