Doshaquiz

Woman hold olive tree branch in sunset

Sånn fungerer det

Finn ditt ayurvediske dosha

I Ayurveda snakker vi om doshaer. Doshaer er energiprofiler som består av bestemte karakteristiske trekk ved en persons kropp, sinn og personlighet. 

Det finnes 3 ulike doshaer i Ayurveda. De kalles Vata, Pitta og Kapha. Hver og en av oss, har en unik sammensetning av disse profilene. 

Fordi vi alle er forskjellige, har vi ulike utfordringer og forutsetninger. Derfor trenger vi alle unike løsninger, og å justere etter oss selv. 

Når du kjenner din dosha-sammensetning, er det enklere å forstå deg selv, se hva det er du trenger, og vite hva du kan gjøre for å justere. 

01
Finn ditt dosha

Ta doshaquizen og finn ditt dominante dosha. Dette er din naturlige tilstand. Når du svarer på spørsmålene, tenker du ut fra hvordan det var tidlig i ditt voksne liv. 

02
Få hefte på e-post

Når testen er ferdig registrerer du din e-post, så jeg kan sende deg heftet med spennende innsikter om ditt dosha og tips om hva du kan gjøre for å balansere din energitype. 

03
Finn 3 ting du kan gjøre

Når du har lest heftet har du en god ide om hva som er karakteristisk for din energitype. Reflekter over det du har lært, og se om du kan finne 3 ting du kan gjøre for å skape mer balanse i ditt liv. 

Er du klar for quiz?

1 / 10

Da jeg var ung voksen, var jeg...

2 / 10

Hvis jeg må velge mellom at det er for varmt eller kaldt, foretrekker jeg at det er...

3 / 10

Fordøyelsen min er...

4 / 10

Håret mitt er...

5 / 10

Når jeg trener foretrekker jeg...

6 / 10

Jeg sover...

7 / 10

Som person er jeg typisk...

8 / 10

Mitt forhold til penger er....

9 / 10

Om jeg når målene jeg setter meg?

10 / 10

I mitt drømmeyrke får jeg være...

Your score is

Scroll to Top
Rull til toppen