*shaktifugl anbefaler*

Her deler jeg noen få av mine absolutte favorittprodukter. Partnerlenker er merket med stjerne*

Matlaging

Økologiske mungbønner* er en helt uvurderlig ingrediens i ayurvedisk matlaging. Jeg liker disse økologiske hele mungbønnene. 

Økologisk rød quinoa* er noe jeg ofte bruker istedet for ris og havregryn. Quinoa (uansett farge) har lavere glykemsik indeks enn feks hvit ris og havregryn. Akkurat nå har jeg dilla på den røde quinoaen, men den svarte og den hvite er like gode! 

Økologisk Extra Virgin kokosolje* er min go-to olje der det tradisjonelt brukes ghee i ayurvediske oppskrifter. Jeg hopper over animalsk fett, og velger kokosolje istedet for ghee. 

Økologisk krydder* er også et må ha i ayurvedisk matlaging. På denne siden finner du et deilig utvalg! Jeg klarer meg ikke uten kanel, kardemomme, svartpepper og spisskummen. 

DIY - velvære

Eteriske oljer* er uunværlige i mine ayruvediske velværerutiner. Fordi molekylene fra oljene trenger inn i blodbanen er jeg kjempenøye på å bruke rene høykvalitetsoljer fra et merke jeg kan stole på. Jeg velger kun oljer fra doTERRA. Jeg har egen nettbutikk, og hvis du vil kan du bli medlem via meg og få 25% på hele utvalget. Ta gjerne kontakt hvis du trenger råd eller hjelp. 

Økologisk mandelolje* er min favoritt baseolje som jeg blander eteriske oljer med for velvære. Lager mine egne massasjeoljer med den, kroppsskrubber og badeoljer. Helt nydelig.  Mandeloje passer for alle doshaene, men er spesielt god for deg som har vata-ubalanse (og det har vi nesten alle). 

Epsomsalt* er en annen ingrediens jeg ikke kan være foruten i mine ayurvediske velværerutiner. Jeg er en skikkelig badenymfe og bruker mengder at dette saltet til badesalt. Blander det med eteriske oljer, og gjerne også mandelolje. 

Diabetes

MySugr App er bare en superhendig app som hjelper deg å holde rede på alt som har med din diabetes å gjøre. Her kan du kan logge blodsukker, måltider, insulin, tabletter, hypo/hyper, aktivitet og hvordan du har det. Du kan ta ut rapporter. Appen har også en super boluskalkulator. 

For yogalærere

Rachel Zinman | ISHTA mentorship for yogalærere. En-til-en premium mentoring for yogalærere. Denne har vært helt uvurderlig for meg som nyutdannet yogalærer. Anbefales fra hjertet til de som trenger det og har mulighet. 

Tummee* er en sekvensbygger for deg som er yogalærer og deg som liker å sette sammen dine egne yogasekvenser. De har en enorm databank av illustrasjoner, instruksjoner og informasjon. 

Del:
Scroll to Top
Rull til toppen