Skulle ønske du hadde mer juice?

Har du hørt om Ojas

Ojas er et begrep fra den indiske medisinske tradisjonen som heter Ayurveda, og betyr kraft! Det er den subtile essensen – livskraften og juicen –  som holder oss friske, vitale og strålende. 

Stedet hvor Ojas hviler i kroppen, sies å være i hjertet. 

Vi kan bygge opp Ojas gjennom å spise ren og nærende mat, og gjennom å praktisere hjerteåpnende yoga og vaner som balanserer oss. 

Lyst til å lære hvordan du kan bygge opp mer Ojas? Mer juice?

Sharing is caring!

Hei, jeg heter Monica og har akkurat utdannet meg til lærer i yoga og ayurvedisk helsecoach. Nå ivrer jeg både etter å integrere og dele! Som en av mine lærere sa på uteksamineringen min, «Sharing is caring!». Det å dele, det er å bry seg! 

Derfor har jeg laget en gratis kanal hvor jeg vil dele denne fantastiske visdommen. Du kan bli med ved å melde deg inn i facebookgruppa «Chai & Chat med Shaktifugl». 

*Chai er indisk svart krydret te. I konseptet Chai & Chat er tanken at vi nyter en kopp te og deler innsikter om hvordan nærende rutiner fra yoga og ayurveda kan brukes til å bygge mer ojas, sånn at vi får mer juice i livet

Chai & Chat

Scroll to Top
Rull til toppen